Gratis vertrouwelijk papier vernietigen bij Nationale Snipperdag

27 september 2017
Gratis vertrouwelijk papier vernietigen bij Nationale Snipperdag Gratis vertrouwelijk papier vernietigen bij Nationale Snipperdag Zoom

Reisswolf organiseert alweer de 10e Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen zowel bedrijven als particulieren hun vertrouwelijke documenten inleveren bij de locatie van Sortiva in Wognum, Spoorstraat 5. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens GRATIS en veilig voor hen vernietigd. Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan het goede doel; Stichting Nationale Boomfeestdag. Hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe hoger de donatie wordt aan het goede doel!

 

Strenge wetten datalekken

Door het strenger worden van de wetgeving rondom datalekken, is het (altijd) verstandig om vertrouwelijke documenten op een veilige manier te laten vernietigen. Op deze manier kunnen bedrijven, maar ook particulieren, voorkomen dat deze documenten in de handen van derden komen. De vernietigde documenten worden 100% gerecycled en vinden hierdoor hun weg terug in de circulaire economie.

 

Meedoen met onze actie?

Het inleveradres in Wognum is Spoorstraat 5. De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig: deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf. Reisswolf is de specialist in opslag, vernietiging en digitalisering van archief, vertrouwelijke documenten en overige data. Wij behandelen vertrouwelijke gegevens van onze klanten volgens de strengst geldende veiligheidsnormen. Daarnaast wordt het vernietigd papier gerecycled en ingezet als grondstof voor de productie van nieuw kantoorpapier. Recycle ook vertrouwelijke documenten, steun hiermee het goede doel en draag bij aan een duurzaam milieu!

Delen