Procedure afval brengen

Particulieren (uitsluitend betalen met pin)

Voor het meeste afval van particuliere herkomst kunt u bij de gemeente terecht (zie de website van uw gemeente voor meer informatie), echter bij grotere hoeveelheden of bepaalde afvalstoffen kan de gemeente ontvangst weigeren. U kunt er dan voor kiezen om uw afval tegen betaling te storten bij Sortiva. Dit kan zonder afspraak op één van onze locaties. Sortiva accepteert de volgende afvalstoffen: bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, glas, groenafval, grof huishoudelijk afval, Grondstromen, houtafval, papier en kunststoffen en puinafval.

Particulieren die ervoor kiezen om hun afval te storten bij Sortiva kunnen zich melden bij de weegbrug op locatie.

Bekijk hier de locaties en openingstijden van Sortiva.

Voor tarieven voor het storten van afval kunt u contact opnemen met Sortiva via 088-4721600. Op de locaties kunt u alleen met pin betalen!

Hier
Bedrijven (betaling op factuur)

Klanten van Sortiva kunnen ervoor kiezen om op factuur te betalen, hiervoor dient per storting een begeleidingsbrief afgegeven te worden op de Sortiva locatie. De begeleidingsbrief is verplicht tijdens transport van afvalstoffen, op dit formulier staan afvalstroomnummers vermeld. Per afvalstroom die u wilt afvoeren bent u verplicht een afvalstroomnummer aan te vragen.

 

Afvalstroomnummer aanvragen
Klant worden

Bedrijven die zijn ingeschreven bij de KvK kunnen klant worden. U kunt dan een e-mail sturen naar recycling@gpgroot.nl waarin u afvalstroomnummer(s) aanvraagt (zie afvalstroomnummer aanvragen). Tevens dient u een KvK uittreksel mee te sturen. Vervolgens maken wij de afvalstroomnummer(s) aan en sturen wij u de bijbehorende begeleidingsbrief toe.

 

Afvalstroomnummer aanvragen

Een afvalstroomnummer kunt u bij Sortiva aanvragen. U geeft dan aan wat u wilt storten, waar het vandaan komt en naar welke Sortiva locatie u het wilt brengen. Heeft u een afvalstroomnummer voor een bepaalde afvalstroom dan komt dit nummer te vervallen als er langer dan 60 maanden (5 jaar) geen gebruik van gemaakt wordt.

 

Afvalstroomnummer aanvragen

Direct contact

Meer informatie, advies of even snel een antwoord nodig?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 16 00

Bedrijfsnaam(Vereist)
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hoe kunnen we u helpen?
Container huren Direct contact